Jdi na obsah Jdi na menu
 


AKCE MĚSÍCE :-)

Tento měsíc jsme pro Vás připravili  akce:

KADEŘNICTVÍ: 

Mytí+ foukaná+regenerace+styling   190,- Kč

proč si budete doma sama umývat, foukat a upravovat vlasy? Naše kadeřnice za pomocí vlasové kosmetiky MATRIX se postará o to aby Váš účes byl perfektní a vydržel i přesto, že venku prší, je mlha.... prostě podzim :-(

Melíry + solárium 10 min zdarma

- kadeřnice Vám k melírům, které Vám udělá na Vaše přání za cenu dle ceníku STUDIA MATRIX přidá  voucher 10 min opalování v SOLÁRIU vertikálním nebo horizontálním ZDARMA. Venku opět podzim  :-(... tak využijte naší nabídky a k novému účesu přidejte i krásně opálenou pleť.

KOSMETIKA:

při  kosmetickém ošetření přístrojem Belex08 -liftingová kúra, revitalizační a hydratační program se Vám  naše manikérka, přitom když budete odpočívat postará o to aby nejen Vaše pleť ale i Vaše ruce byly perfektní = MANIKÚRA ZDARMA.

 PRODLUŽOVÁNÍ ŘAS

10% SLEVA na první aplikaci permanentního prodlužování a zahušťování řas metodou "ŘASA NA ŘASU" produktem firmy DIAMOND LASHES.

VACUSHAPE:

1.LEKCE  VACUSHAPE ZDARMA - máte možnost si ZDARMA vyzkoušet 40 min cíleného spalování tuků problémových partiích - boky, břicho,hýždě, stehna, za pomocí podtlakového systému a chůzí na běžeckém pásu. Samo to nepůjde, musíte zabrat i Vy ale o to lepší a účinnější metoda je pro Vás pohyb v podtlakovém systému VacuShape.

KAVITACE-BEZBOLESTNÁ NEINVAZIVNÍ LIPOSUKCE:

10+1 ZDARMA - odstranění tukových buněk za pomocí přístroje ULTRALIPOSYSTEM každé 11. ošetření vybrané partie na Vašem těle ZDARMA. Ošetření tímto způsobem je neinvazivní, rychlé, účinné a velmi efektivní. Při dodržení zásad správného stravování, dodržování pitného režimu a pohybu(!!!)  zaručuje trvalé účinky bez JO-JO efektu.